K-tuin «aruncă casa pe fereastră» cu ofertele sale de Black Friday

K-tuin, cel mai mare distribuitor autorizat de produse Apple din Europa, a „aruncat casa pe fereastră” pentru încă un an și aproape că a făcut-o literalmente, deoarece Oferte negre Frida 2015 Sunt cea mai bună oportunitate de a vă reînnoi echipamentul de pe bloc și de a vă salva o adevărată pășune.

Economisiți bani cu K-tuin's Black Friday

În timp ce Apple a renunțat cu siguranță să ne ofere reduceri în această zi de cumpărături și oferte masive care sunt Black Friday, alte companii și distribuitori se alătură bandwagon-ului oferind reduceri revoltătoare. Unul dintre ei este K-tuin care a lansat deja oferte cu două cifre de reducere pe Mac, iPhone, iPad, accesorii ... Ești curios, nu? Ei bine, hai să mergem acolo.

Reducere de 10% pe iPhone

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.03.27

Reducere de 10% la Apple Watch

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.04.32

20% reducere la Mac

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.04.03

10% pe Apple TV

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.19.09

20% reducere la iPad Air și 10% reducere la iPad Mini

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.04.17

10% reducere la accesoriile Apple și 15% reducere la accesoriile de la alte mărci

Captură de ecran 2015-11-26 la 22.13.28

Formula este luată de K-tuin pentru a aplica aceste reduceri  Black Friday Este cel tradițional al magazinului: jumătate din procent este o reducere directă, adică suma pe care nu o veți plăti direct. Cealaltă jumătate a reducerii este livrată sub formă de K-tuin bani pe care îl puteți cheltui pe orice produs Apple (cu excepția iPhone) începând de luni viitoare, 30 noiembrie, cu următoarele limite: 10% din valoarea totală a unui accesoriu Mac sau Apple, 5% din valoarea totală a unui iPad sau Apple Watch și 15% din valoarea totală a oricărui alt produs.

Dar K-tuin are multe alte oferte Black Friday deci intră acum și găsește-l pe al tău.

SURSA | K-tuin


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.