ඇපල් වොච් වෙත ඡායාරූප එකතු කරන්නේ කෙසේද

නෝමාඩ් - ටයිටේනියම් ඇපල් වොච් පටිය

නිසැකවම ඔබගෙන් බොහෝ දෙනෙක් දැනටමත් Apple Watch සතුව ඇති විකල්පය දන්නා අතර එය මැණික් කටු උපාංගයේ අපගේ ඡායාරූප භුක්ති විඳීමට අපට ඉඩ සලසයි. මෙම විකල්පය පරිශීලක වින්යාසගත වේ ඔරලෝසුවේ ඡායාරූප දැකීමේ හැකියාව දැන සිටියද, මෙම වින්‍යාසය අපට කිරීමට ඉඩ දෙන සමහර විකල්ප වලින් ඔබ පුදුමයට පත් වනු ඇති බව මට විශ්වාසයි.

අයිෆෝන් වෙතින් ඡායාරූප එකතු කිරීමේ මෙම හැකියාව ඔබට උපරිම සීමාව 500 සහ අවම වශයෙන් 25 සමඟ ඡායාරූප ගණන අභිරුචිකරණය කිරීමට ඉඩ සලසයි, අපට ඔරලෝසුව මත බැලීමට හෝ iCloud විකල්ප අභිරුචිකරණය කිරීමට සමමුහුර්ත කිරීමට අවශ්‍ය ඇල්බමය. යෙදුමේ "අභිරුචි" මෙනුවෙන්.  

ඡායාරූප ඇපල් වොච්

මට අවශ්‍ය ඡායාරූප පෙන්වන්න

මෙම විකල්පය ක්‍රියාත්මක කිරීම සඳහා, ඔරලෝසුව සඳහා සුවිශේෂී ඇල්බමයක් නිර්මාණය කිරීම සහ සමමුහුර්ත කළ ඇල්බමයෙන් එය සැකසීම් වලට එකතු කිරීම තරම් සරල ය. මේ ආකාරයෙන්, Photos යෙදුමෙන් ඔරලෝසුවේ ඇති ඡායාරූප බැලීමට අමතරව, අපට ඒවායින් සමහරක් (විශේෂයෙන් අප විසින් නිර්මාණය කරන ලද) ඔරලෝසුවේ බිතුපත සඳහා භාවිතා කළ හැකිය. ඉහත රූපයේ දී, මම ඡායාරූප "ප්‍රවාහයේදී" සහ උපරිම වශයෙන් ඡායාරූප 100 ක් සමමුහුර්ත කර ඇති බව අපට පෙනී යයි. සැකසීම් වෙත ප්‍රවේශ වීමෙන් මේ සියල්ල පහසුවෙන් අභිරුචිකරණය කළ හැකිය:

  • අයිෆෝන් වෙතින් "වොච්" යෙදුම විවෘත කිරීම
  • අපි පහත දැක්වෙන ඡායාරූප විකල්පය සොයන්නෙමු
  • අපට අවශ්‍ය සමමුහුර්ත ඇල්බමය එකතු කිරීමෙන් අපි වෙනස් කිරීමට අවශ්‍ය විකල්ප තෝරා ගනිමු
  • ඊට පස්සේ අපි Limit for photos විකල්පයෙන් කෙලින්ම ඡායාරූප ගණන සංස්කරණය කරනවා

සමඟ එක්ව මෙම විකල්පය ඡායාරූප ගෝලය තුළ අභිරුචි පසුබිම් එකතු කිරීමේ හැකියාව අපගේ අභිමතය පරිදි උපාංගයේ අභිරුචිකරණය කරන්න.


ලිපියේ අන්තර්ගතය අපගේ මූලධර්මවලට අනුකූල වේ කතුවැකි ආචාර ධර්ම. දෝෂයක් වාර්තා කිරීමට ක්ලික් කරන්න මෙන්න.

අදහස් පළ කිරීමට ප්රථම වන්න

ඔබේ අදහස තබන්න

ඔබේ ඊ-මේල් ලිපිනය පළ කරනු නොලැබේ.

*

*

  1. දත්ත සඳහා වගකිව යුතු: මිගෙල් ඇන්ජල් ගැටන්
  2. දත්තවල අරමුණ: SPAM පාලනය කිරීම, අදහස් කළමනාකරණය.
  3. නීත්‍යානුකූලභාවය: ඔබේ කැමැත්ත
  4. දත්ත සන්නිවේදනය: නෛතික බැඳීමකින් හැර දත්ත තෙවන පාර්ශවයකට සන්නිවේදනය නොකෙරේ.
  5. දත්ත ගබඩා කිරීම: ඔක්සෙන්ටස් නෙට්වර්ක්ස් (EU) විසින් සත්කාරකත්වය දක්වන දත්ත සමුදාය
  6. අයිතිවාසිකම්: ඕනෑම වේලාවක ඔබට ඔබේ තොරතුරු සීමා කිරීමට, නැවත ලබා ගැනීමට සහ මකා දැමීමට හැකිය.

bool (ඇත්ත)