MacOS Monterey Public Beta 2 දැන් තිබේ

බීටා

වැඩසටහන පොදු බීටා අනුවාද ඇපල් එහි ගමන දිගටම කරගෙන යන අතර පළමු මොහොතේ සිට එය පරිශීලකයින් අතර හොඳින් ග්‍රහණය විය. මෙම අවස්ථාවෙහිදී, සංවර්ධකයින් සඳහා වන බීටා අනුවාදයන් දින කිහිපයකට පෙර නිකුත් කරන ලද අතර ඒවායේ පොදු බීටා අනුවාද දැනටමත් තිබේ. මෙයින් අදහස් කරන්නේ අවශ්‍ය සියලුම පරිශීලකයින් බවයි ඔවුන්ට මෙම බීටා අනුවාද බාගත කර ඔවුන්ගේ පරිගණක මත ස්ථාපනය කළ හැක. 

බීටා අනුවාද සාමාන්‍යයෙන් ස්ථායීතාවයේ සහ ආරක්ෂාවේ සැලකිය යුතු වැඩිදියුණු කිරීම් සහ නව විශේෂාංග එක් කරයි. අනෙක් අතට, Apple විසින් FaceTime හි SharePlay වැනි නව විශේෂාංග සමඟ පද්ධතියේ ක්‍රියාකාරීත්වයේ යම් වැඩිදියුණු කිරීම් එකතු කරනු ඇත. ඇපල් විසින් නිකුත් කරන ලද මෙම බීටා අනුවාදයේ මෙහෙයුම් පද්ධතියේ ප්‍රධාන නව්‍යතාවය මෙය වනු ඇත. දෙවැන්න macOS Monterey 12.1 වෙතින්.

මෙම පොදු බීටා වැඩසටහන සමඟ සැලකිය යුතු දියුණුවක්

බීටා වලට ස්තූතියි, මෙහෙයුම් පද්ධතිය සෑම විටම වඩා හොඳ සහ දැන් වැඩි වේ. මෙම අනුවාදයන් ස්ථාපනය කරන බොහෝ පරිශීලකයින් සිටින අතර එබැවින් ඔවුන් ගැන Apple වෙත ලැබෙන "ප්‍රතිපෝෂණ" බෙහෙවින් වැඩි ය ඉතින් අවසානයේ අපි හැමෝම දිනනවා.

Mac භාවිතා කරන්නන් සඳහා මෙම පොදු අනුවාදයන් පැමිණීම සංවර්ධක අනුවාද බාගත කළ අයගේ ඉදිරිදර්ශනය වෙනස් කළ අතර දැන් එය කිසිවක් කිරීමට අවශ්ය නොවේ. ඇපල් බීටා අනුවාද පරීක්ෂා කිරීමට අවශ්‍ය සියල්ලන්ට ඒවා බාගත කර ස්ථාපනය කිරීමට වෙබ් අංශයක් ලබා දෙයි. මෙම බීටා අනුවාද ස්ථාපනය කිරීම යනු යෙදුමක් හෝ මෙවලමක් සමඟ විශේෂිත ගැටළුවක් ඇති බව ඔබ සැම විටම මතක තබා ගත යුතුය, නමුත් මෙය සිදුවන්නේ කලාතුරකිනි සහ එය සිදුවන අවස්ථාවකදී බව සත්‍යයකි ඔබට සැමවිටම ඔබේ Mac වෙතින් බීටා අනුවාදය ඉවත් කළ හැක. 


ලිපියේ අන්තර්ගතය අපගේ මූලධර්මවලට අනුකූල වේ කතුවැකි ආචාර ධර්ම. දෝෂයක් වාර්තා කිරීමට ක්ලික් කරන්න මෙන්න.

අදහස් පළ කිරීමට ප්රථම වන්න

ඔබේ අදහස තබන්න

ඔබේ ඊ-මේල් ලිපිනය පළ කරනු නොලැබේ. අවශ්ය ක්ෂේත්ර දක්වා ඇති ලකුණ *

*

*

  1. දත්ත සඳහා වගකිව යුතු: මිගෙල් ඇන්ජල් ගැටන්
  2. දත්තවල අරමුණ: SPAM පාලනය කිරීම, අදහස් කළමනාකරණය.
  3. නීත්‍යානුකූලභාවය: ඔබේ කැමැත්ත
  4. දත්ත සන්නිවේදනය: නෛතික බැඳීමකින් හැර දත්ත තෙවන පාර්ශවයකට සන්නිවේදනය නොකෙරේ.
  5. දත්ත ගබඩා කිරීම: ඔක්සෙන්ටස් නෙට්වර්ක්ස් (EU) විසින් සත්කාරකත්වය දක්වන දත්ත සමුදාය
  6. අයිතිවාසිකම්: ඕනෑම වේලාවක ඔබට ඔබේ තොරතුරු සීමා කිරීමට, නැවත ලබා ගැනීමට සහ මකා දැමීමට හැකිය.