Kako preklicati račun Zoom v Macu

Zoom

Ena izmed najpogosteje uporabljenih aplikacij ali orodij med zaprtjem za Covid-19 je Zoom. To orodje za opravljanje službenih ali osebnih video klicev je bilo veliko dni v očeh orkana zaradi "potrjenih" varnostnih težav, zdaj pa vam bomo pokazali, kako lahko popolnoma prekličite svoj račun z Maca.

Zoom je prejel glavno posodobitev, ki je popravila varnostna vprašanja zaznano v prejšnjih različicah, vendar za številne uporabnike to ni bilo dovolj in so prenehali uporabljati to aplikacijo. Logično je, da če boste FaceTime lahko uporabljali pri delu na daljavo ali pri sorodnikih, bo vedno veliko bolje, vendar je dejstvo, da številne družine in podjetja nimajo izdelkov Apple, zato je to orodje za mnoge postalo bistvenega pomena.

Kot vedno rečemo, da obstaja druge alternative za povečavo in FaceTime, kot je Skype. Če pa pustimo ob strani te možnosti za video klice, bomo danes videli, kako lahko izbrišemo svoj račun Zoom, ne da bi pustili sledi na Macu.

Prva stvar, ki jo moramo storiti, je, da se prijavimo v Zoom, nato pa kliknemo možnost "Izbriši moj račun" in to potrjujemo. Zdaj bo račun popolnoma odstranjen iz naše ekipe, naj bo to Mac ali PC, če pa imate plačan račun, morate naročnino predhodno preklicati in za to morate poiskati možnost "Trenutni načrti", ko ste enkrat registrirani pri našem račun in pritisnite "Prekliči naročnino". Ko končate, ste račun Zoom že izbrisali, zdaj pa lahko uporabite druge nekoliko varnejše možnosti za video klice. Če se vam pri vašem delu priporoča uporaba Zooma, priporočamo FaceTime za večjo zasebnost in v primeru, da je ne morete neposredno uporabljati Skype-a, ki je prav tako brezplačen in večplatformaren, pa tudi veliko varnejši v smislu zasebnosti.


Vsebina članka je v skladu z našimi načeli uredniška etika. Če želite prijaviti napako, kliknite tukaj.

Bodite prvi komentar

Pustite svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

*

  1. Za podatke odgovoren: Miguel Ángel Gatón
  2. Namen podatkov: Nadzor neželene pošte, upravljanje komentarjev.
  3. Legitimacija: Vaše soglasje
  4. Sporočanje podatkov: Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam, razen po zakonski obveznosti.
  5. Shranjevanje podatkov: Zbirka podatkov, ki jo gosti Occentus Networks (EU)
  6. Pravice: Kadar koli lahko omejite, obnovite in izbrišete svoje podatke.