Javier Porcar

I çmendur për teknologjinë, sportet dhe fotografinë. Si shumë, Apple ndryshoi jetën tonë. Dhe unë e çoj makinën time kudo. Më pëlqen të jem në rregull me gjithçka, dhe shpresoj se të ndihmon të shijosh këtë sistem operativ po aq sa unë.

Javier Porcar ka shkruar 1178 artikuj që nga qershori 2016