Jordi Gimenez

Koordinator në Soy de Mac që nga viti 2013 dhe duke shijuar produktet e Apple me të gjitha pikat e forta dhe të forta. Që nga viti 2012 kur iMac-i i parë erdhi në jetën time, unë kurrë nuk kam shijuar aq shumë kompjuterë më parë. Kur isha më i ri, unë përdorja Amstrads dhe madje edhe një Comodore Amiga për të luajtur dhe tinker, kështu që përvoja me kompjuterë dhe elektronikë është diçka që është në gjakun tim. Përvoja e fituar me këta kompjuterë gjatë viteve do të thotë që sot unë mund të ndaj mençurinë time me përdoruesit e tjerë, dhe gjithashtu më mban të mësoj vazhdimisht. Ju do të më gjeni në Twitter si @jordi_sdmac