Francisco Fernandez

I apasionuar pas teknologjisë në përgjithësi, dhe veçanërisht për botën e Mac. Në kohën time të lirë, i përkushtohem administrimit të disa projekteve dhe shërbimeve në internet, si p.sh. Ekspert i iPad, Statistikat e koronavirusit o adresa IP, gjithmonë me Mac -in tim, nga i cili mësoj çdo ditë. Nëse doni të njihni të miturit dhe virtytet e këtij sistemi operativ, shpresoj që t'ju pëlqejnë artikujt e mi.

Francisco Fernández ka shkruar 228 artikuj që nga tetori 2018