jaca101

Unë quhem Javier Catania, i njohur më mirë në internet si "jaca101" dhe më pëlqen shumë të shkruaj nga këndvështrimi im për teknologjinë. Sidomos në lidhje me botën e Apple pasi që unë merrem me zërin dhe grafikën dhe megjithëse mund të lexoni ndonjë pikë kundër në postimet e mia, për mua është folja më e mirë në kompjuter.