Javier Labrador

Inxhinier elektronik i apasionuar pas botës së Apple dhe posaçërisht për Mac, nga ata që janë të përkushtuar ndaj inovacionit dhe teknologjisë si një mënyrë për të përmirësuar mjedisin tonë. E varur nga heqja dorë dhe mos mësimi kurrë në çdo moment. Kështu që shpresoj se gjithçka që shkruaj është e dobishme për ju.

Javier Labrador ka shkruar 354 artikuj që nga maji i vitit 2016