Miguel Angel Juncos

Një teknik i mikrokompjuterëve që nga fillimet e mia, unë jam i apasionuar pas teknologjisë në përgjithësi dhe Apple dhe produkteve të saj në veçanti, nga të cilat unë jam i hipnotizuar nga Mac. Më pëlqen të punoj dhe shumë momente të kohës së lirë me laptopin tim.