Louis Padilla

Bachelor i Mjekësisë dhe Pediatër nga profesioni. I apasionuar pas teknologjisë, veçanërisht produkteve të Apple, kam kënaqësinë të jem redaktori i "iPhone News" dhe "I'm from Mac". I lidhur në seri në versionin origjinal. Podcaster me Actualidad iPhone dhe miPodcast.

Luis Padilla ka shkruar 66 artikuj që nga janari 2013