Nacho

Shkrimtar i Actualidad iPhone, Actualidad iPad dhe Soy de Mac. I apasionuar pas teknologjisë në përgjithësi dhe Apple në veçanti. Unë e dua MTB dhe ngas biçikletën në vende të pamundura.