Toni Kortes

I lidhur me universin e krijuar nga Jobs dhe Woz, që kur Apple Watch im më shpëtoi jetën. Më pëlqen ta përdor iMac tim çdo ditë, qoftë për punë apo kënaqësi. macOS e bën më të lehtë për ju.

Toni Cortes ka shkruar 680 artikuj që nga janari 2020