Azhurnim i ri për Klientin e punës në distancë 3.9.0

Në këtë rast nuk e ndryshon numërimin e versionit pasi është një azhurnim i sigurisë dhe thjesht shton këtë përmirësim. Ne jemi të befasuar që Apple nuk e ndryshon nomenklaturën për ta dalluar nga versioni i mëparshëm, por në këtë rast nuk e bën këtë, dhe përkundër faktit se është një azhurnim i ri tre javë pasi lançoi këtë version me disa përmirësime, kompania nuk e modifikon dallimin e versionit.

Shënimet e lëshimit për këtë lëshim të ri janë të qarta: rekomandohet të azhurnoni të gjithë klientët e Apple Remote Desktop, si zgjidh probleme të ndryshme që lidhen me besueshmërinë, përdorshmërinë dhe pajtueshmërinë e përgjithshme të aplikacionit.

Ajo që është e vërtetë është se azhurnimi është i disponueshëm që dje dhe nëse jeni një nga përdoruesit që nuk e keni azhurnuar, mund ta bëni direkt duke hyrë në Mac App Store në skedën Updates. Isshtë një azhurnim i sigurisë dhe prandaj instalimi rekomandohet për të gjithë përdoruesit. Ky mjet na lejon të kemi kontrollin e makinës sonë nga distanca Dhe ofron shumë opsione në vetvete, ka të bëjë më shumë sesa thjesht shikimin e desktopit tonë Mac nga jashtë zyrës në distancë. 

Versioni i ri i lëshuar nga Apple thjesht shtoni këtë ndryshim në sigurinë e tij dhe kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë instalimin sa më shpejt të jetë e mundur nëse nuk kemi aktivizuar shkarkimin automatik në Mac-in tonë.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.