Sistemi zanor me iPod

Sistem portativ i zërit me iPod

Midis kaq shumë aksesorëve me të cilët ne mund të kombinojmë pajisjet tona Apple, sot do të flasim për një interesante dhe mjaft të plotë ...

Mbulesa retro për MacBook

Siç mund ta dini mirë, për Mac-et ka shumë pajisje dhe rastet nuk bëjnë përjashtim. Sigurisht, zakonisht shohim ...

NX Stand, për MacBook Pro tuaj

Nëse jeni një nga ata që kanë një kompjuter portativ për të gjitha përdorimet, në atë rast ka më shumë gjasa që ...

Përdorni DNIe në Mac OS X

Ditën tjetër unë u detyrova të kryej një administratë me Thesarin dhe isha dembel për të virtualizuar Windows për këtë, kështu që unë ...

Roxio Easy VHS në DVD për Mac

"Sadshtë e trishtueshme që filmat VHS, Hi8 dhe Video8 degradojnë me kalimin e kohës, duke humbur cilësinë përfundimisht ...

Miu i Fuqishëm vs. Miu magjik

Unë e shkruaj këtë post duke përdorur Miun tim të Fuqishëm herë pas here, por shpresoj të ndryshoj së shpejti i dashur ...

Zorrët e Miut Magjik

Unë tashmë përmenda para dje se për mua ishte lansimi më i rëndësishëm i Apple, pavarësisht nga ...

Lodhur nga fundi me shkëlqim?

Përfundimi me shkëlqim i ekraneve ka një karakteristikë shumë të qartë: ose pëlqehet shumë ose urrehet. Dhe në mesin e ...

Miu (ose miu) dhe Apple, evolucioni i tij

Shfaqet një aksesor që kërkonte të përmirësonte marrëdhëniet njeri-makinë, një dizajn i punuar me dorë, i bërë prej druri, i pagëzuar si «Treguesi i Pozicionit XY ...

Tastierë e re me valë Apple, për iMac

Muajin e kaluar u prezantua tastiera ultra-e hollë për iMac e bërë prej alumini, dhe nga ana tjetër u prezantua edhe një version pa tel me të njëjtat përmasa dhe me karakteristika mjaft interesante.

Kontrolloni një Mac nga iPhone

Aftësia për të kontrolluar një Mac nga iPhone ose iPod Touch është një opsion që do të hapte mundësi të jashtëzakonshme. Kështu që…