Si të regjistroni një thirrje Audio FaceTime

A keni menduar ndonjëherë një mënyrë të rehatshme për të regjistruar podcast-et tuaja pa humbur cilësinë e zërit? Ne rekomandojmë aplikacione që do ta bëjnë punën tuaj më të lehtë.

10 aplikacionet kryesore për iPad

10 aplikacionet kryesore për iPad

10 aplikacionet më të mira për iPad të disponueshëm në App Store dhe që nuk duhet të mungojnë në iPad tuaj nëse doni të përfitoni sa më shumë prej tij

Automatizimi i zyrës në iPad

Me mbërritjen në App Store të Office për iPad, posteri i aplikacioneve të zyrës në iOS ka përfunduar. kjo është një përmbledhje e shkurtër.

Përshëndetje Snapheal PRO

Ne ju paraqesim në scoop rishikimin e aplikacionit të ardhshëm Snapheal PRO që do të dalë në shitje në Shtatorin e ardhshëm për OSX

'Shadowgun: DeadZone' shfaqet në Mac

Shadowgun: Deadzone, një nga reklamuesit më me reputacion në platformat mobile, vjen në Mac falas, duke ju lejuar të sinkronizoni progresin tuaj.

Encrypt email tuaj në Mail me GPGTools

Projekti me burim të hapur i bazuar në OpenPGP ka arritur versionin e tij të dytë dhe është i integruar në klientin e Postës për Mac dhe kështu kripton postat tuaja elektronike

Apertura azhurnohet në versionin 3.4.5

Apple azhurnon hapjen e diafragmës, kompletin e saj të retushimit të fotove, në versionin 3.4.5 duke përfshirë përmirësime dhe rregullime të defekteve në kod

Kontrolloni statusin e RAM tuaj me Memtest

Nëse keni pasur shumë ngrirje ose reboot të çuditshme kohët e fundit, mund të ndodhë që RAM-i juaj të jetë i keq, Memtest do t'ju tregojë nëse është apo jo.

Kitabu, lexues ePub me dizajn minimalist

Edhe pse nuk është më konkurruesja në treg, ky lexues ePub është tërheqës për shkak të angazhimit të tij për thjeshtësinë kur menaxhon skedarët tuaj.

Imazhet e mbrojtura me Watermark FX

Aplikim për Mac me të cilin mund të vendosni lehtësisht filigranë dhe linja uji për të mbrojtur imazhet që ne i vendosim në internet.