Podcast i ri

Podcast 13×26: Një javë Oscar

Ne ndajmë një episod të ri të podcast-it të Apple në të cilin flasim pak për gjithçka, përfshirë ceremoninë e Oscar-it

AirTags

iFixit zbulon brendësinë e AirTags

ifixit ka çmontuar AirTags dhe na tregon brendësinë e tij dhe veçanërisht sesi ka përfshirë një altoparlant në një hapësirë ​​kaq të vogël.