Podkasti i Apple

Podcast 11 × 41: Analiza WWDC 2020

Ky është podkast që ne regjistruam natën e fjalës kryesore të WWDC 2020 me kolegët tanë nga Actualidad iPhone. Ju nuk mund ta humbni këtë

Podkasti i Apple

11 × 39 Podcast: WWDC bëhet e shijshme

Në këtë episod 39 të podcastit tonë ne flasim për thashethemet e fundit në lidhje me ardhjen e patate të skuqura ARM në MacBooks, iMac të riparuar dhe më shumë

Procesi gjyqësor i Apple kundër Nuvia përkeqësohet

Lufta midis Apple dhe Nuvia vazhdon

Procedimi gjyqësor midis Apple dhe Nuvia intensifikohet nga pretendimet e reja të kompanisë të themeluar nga ish-punonjës të kompanisë kaliforniane

Netflix mirëpret Apple TV + dhe Disney +

Netflix pretendon se nuk shqetësohet për ardhjen e Disney + dhe Apple +, në fakt i mirëpret ata dhe pretendon se ata do ta lejojnë atë të rritet edhe më shumë.