Lajmet paraqiten në Apple Store

Paraqiti lajmin e Apple Store që do ta shohim në muajt në vijim. Sot në Apple, formimi i Apple, do të ketë një vend të rëndësishëm.

mënyra për të parë seritë e shikimit falas në iPhone ose iPad

Shkarkoni filma falas në iPhone ose iPad

Dëshironi të shkarkoni filma ose seriale falas në iPhone ose iPad tuaj? Ndiqni këtë udhëzues ku ju tregojmë se si të shkarkoni filma dhe seriale në pajisjen tuaj iOS

Podkasti i Apple

8 × 34 Podcast: WWDC 2017 nxehet

Këtë javë në #podcastapple kemi filluar me lajmet e lëshuara së fundmi në lidhje me mundësinë që djemtë nga Cupertino të fillojnë ...