Taylor-Swift-mollë

Ditën kur Taylor Swift mundi Apple

Taylor Swift bëri që Apple të mendonte shumë mirë nëse Apple Music do të ishte një arritje apo jo, dhe bëri që bota e muzikës të merrte valë.