Si të regjistroni një thirrje Audio FaceTime

A keni menduar ndonjëherë një mënyrë të rehatshme për të regjistruar podcast-et tuaja pa humbur cilësinë e zërit? Ne rekomandojmë aplikacione që do ta bëjnë punën tuaj më të lehtë.

Kontrolloni RAM-in e Mac tuaj jashtë OS X

Ne ju tregojmë se si të testoni RAM-in e Mac-ut tuaj për të verifikuar që funksionon si duhet dhe përjashtoni dështimet e mundshme të rastit pa ngarkuar sistemin operativ.

Mbuloni tastierën tuaj Mac me dru

Një kompani amerikane e aksesorëve për iPhone dhe Macbook është gati të lëshojë një çantë për ju që të mbuloni çelësat e Mac-ut tuaj me dru.

Si të pastroni menunë kontekstuale «Hapni me» të Mac tuaj nga kopjimet

Nëse jeni përdorues të mirë dhe e trajtoni Macin tuaj mirë edhe nëse shikoni në menunë e kontekstit "Hap me", do të keni vërejtur se mund të jetë pak i çrregullt me ​​shënimet e kopjuara. … Për ta zgjidhur do të duhet të hapni vetëm një terminal dhe të futni një nga kodet e mëposhtme, në varësi të versionit të MAC OS X që përdorni: Mac OS X version 10.5 e lart: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain Versionet e përdoruesve të domenit para Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - kill -r -domain local -domain system -domain user Përdoruesi: Lifehacker.com