Krijoni kompozime argëtuese me Collage Maker

Krijimi i kolazheve nga Mac-u ynë është një detyrë shumë e thjeshtë falë aplikacionit Collage Maker, një aplikacion që na ofron një shumëllojshmëri të gjerë të kornizave dhe sfondeve për t'i krijuar ato.

MDEdit, një alternativë falas për iA Writer

Nëse jeni duke kërkuar për një alternativë falas për iA Writer, MDEdit mund të jetë redaktori i Markdown që po kërkoni. Https://itunes.apple.com/es/app/mdedit/id892303043? Mt = 12 & ign-mpt = uo4

Shikoni çdo lloj skedari me XView 3

Falë aplikacionit XView 3 kemi qasje në një numër të madh skedarësh dhe formatesh që mund t'i shohim duke përdorur vetëm një aplikacion.

Personalizoni dokumentet tuaja me Elements Lab

Kur krijoni dokumente, kurdoherë që është e mundur, përfshirja e imazheve ose grafikëve do ta bëjë leximin shumë më të këndshëm, për sa kohë që Falë aplikacionit Lab Elements, ne mund të personalizojmë dokumentet tona me një numër të madh të imazheve të klasifikuara sipas kategorive.

Shpejtoni kërkimet tuaja në internet me Nxitoni

Kur kërkojmë në Internet, ne kemi në dispozicion një numër të madh shfletuesish. Po, zakonisht jo Falë aplikacionit Haste, ne mund të kërkojmë në internet shpejt dhe lehtë pa pasur nevojë të hapim vazhdimisht shfletuesin.

Shtoni një shirit të zi në çdo imazh lehtësisht me Black Out

Kur bëhet fjalë për redaktimin e fotove, në një mënyrë të thjeshtë dhe të pakomplikuar, Preview, përfshirë natyrshëm në macOS, është një nga më të mirat Nëse zakonisht jeni të interesuar të mbuloni pjesë të caktuara të imazheve që postoni në rrjetet sociale ose i ndani nga media të tjera, Black Out mund të jetë shumë i dobishëm.

Azhurnimi i fundit i Skype na lejon të regjistrojmë thirrje

Skype është bërë vitet e fundit, metoda e preferuar për shumë miliona përdorues kur bëjnë thirrje në vendet e tjera, gjithmonë Azhurnimi i fundit i Skype na lejon më në fund të regjistrojmë thirrjet që bëjmë përmes aplikimit të mënyrës amtare.

Shndërroni skedarët e spreadsheet në çdo format tjetër me këtë aplikacion

Në Mac App Store mund të gjejmë një numër të madh të aplikacioneve me të cilat mund të kryejmë praktikisht çdo detyrë. Nëse nuk është ky rast, ne mund të Nëse e shihni veten shpesh në nevojë për të shndërruar spreadsheets në ndonjë format tjetër, aplikacioni Converter Spreadsheet mund të jetë aplikacioni që ju nevojitet

Konvertoni skedarët SVG në JPG, PNG, PDF ... me SVG Converter

Skedarët në formatin .SVG janë bërë vitet e fundit, më të përdorurat në shumë faqe në internet, veçanërisht ato në të cilat ndodhen. Falë aplikacionit SVG Converter, ne mund t'i konvertojmë shpejt këto lloje skedarësh në formate më të pajtueshme si JPEG, PNG, TIFF

Kapni videot tuaja të preferuara me SnapMotion

Me siguri në më shumë se një rast, ne kemi regjistruar një video në vend që të bëjmë një fotografi të një momenti që do të donim ta kapnim në një farë mënyre. Marrja e fotogrameve të çdo lloji video është një punë shumë e thjeshtë me aplikacione të tilla si SnapMotion

Biblioteka e fotove ICloud

Apple do të lëshojë shtesa fotografish për shtypjen e albumit

Këtë javë Apple na njofton përdoruesit se në disa raste ne i kemi porositur ata të shtypin fotografi, albume ose kalendarë përmes Apple zëvendëson shtypjen e albumeve me shërbime të palëve të treta brenda Fotografitë. Mësoni si të shkarkoni shtesat ekzistuese.

vGuru Video Player, një alternativë e paguar për VLC

Kur zgjedhni një riprodhues video, në varësi të preferencave që kemi kur instalojmë aplikacione (nga Mac App Store ose nga Nëse jeni duke kërkuar një alternativë ndaj VLC, vGuru mund të jetë aplikacioni që po kërkoni, vetëm nëse instaloni aplikacione nga Dyqani i Aplikacioneve Mac

Lexuesi i njohur RSS Reeder 3 bëhet falas

Lexuesit e lajmeve ose botimeve ishin shumë të suksesshëm vite më parë. Kjo është një mënyrë për t'u informuar për shërbimet tuaja të lajmeve, ose preferencat e lexuesit të njohur RSS Reeder 3 bëhet falas me azhurnimin e sotëm. Duket se aplikacioni ndërpritet.

Curiota, një alternativë interesante për të ruajtur shënime, skedarë ...

Kur bëhet fjalë për krijimin e shënimeve, shumë janë përdoruesit që përdorin aplikacionin vendas me të njëjtin emër, një aplikacion që na lejon të sinkronizojmë në Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion për të krijuar shënime dhe për të sinkronizuar skedarët së bashku, aplikacioni Curiota është një alternativë e shkëlqyeshme për të mëdhenjtë si Evernote.

Shndërroni çdo dokument në e-libër me Ebook Converter

Megjithëse disa përdorues hezitojnë të përdorin aplikacionin iBook si në Mac ashtu edhe në iPhone ose iPad, duhet të pranohet se është mënyra më e mirë për të kthyer skedarët ose imazhet në një format libri elektronik, është një operacion shumë i thjeshtë me Ebook Konvertues

Çlironi imagjinatën tuaj me këto gërma shkencore

Kur krijoni çdo lloj dokumenti, në varësi të qëllimit të tij, broshura reklamuese, prezantimi, karta e biznesit ... Falë macFonts Sci-Fi kemi në dispozicionin tonë një paketë shkronjash me më shumë se 4.000 lloje të shkronjave të ndryshme për pak më shumë se 5 euro .

Merrni më shumë se 300 shabllone për Excel për vetëm 1 euro

Kur krijoni dokumente nga e para, nëse nuk e kemi shumë të qartë se çfarë duam të bëjmë, ka shumë të ngjarë të shikojmë dokumentin në Templates for MS Excel na ofron për një kohë të kufizuar më shumë se 300 shabllone për vetëm 1,09 euro.

Klienti i postës Spark azhurnohet me lajme të rëndësishme

Ndërsa është e vërtetë që për shumë përdorues, aplikacioni vendas i Postës është më se i mjaftueshëm për të menaxhuar postat elektronike të përditshme, për përdoruesit e tjerë Klienti i postës Spark sapo ka marrë një azhurnim të madh në të cilin janë shtuar një numër i madh opsionesh, disa prej të cilave parashikohen shumë nga përdoruesit.

Krijoni shpejt GIF me iGIF Builder

Disa ditë më parë biseduam për një aplikacion, i cili ishte në dispozicion për vetëm 1,09 euro, një aplikacion me të cilin mund të bënim çdo lloj gjëje. Nëse keni menduar për idenë për të bërë një GIF nga një video për një kohë , me iGIF Builder mund ta bëni në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë.

Elmedia, një lojtar i çdo formati të ndryshëm video dhe audio

Kur bëhet fjalë për përdorimin e një video-player për të shijuar videot ose filmat tanë të preferuar, opsioni më i mirë që kemi në tregun ditor për Elmedia Player është një video-player i shkëlqyeshëm për Mac, i disponueshëm në dyqanin e aplikacioneve dhe që ne ofrojmë një numër të madh të funksione

Shndërroni me lehtësi videot në GIF me krijuesin e video GIF

Prej disa kohësh, shumë përdorues kanë filluar të përdorin skedarët GIF si një mënyrë e rregullt për të shprehur videot e tyre.Konvertimi i videove ose një seri imazhesh në formatin GIF është një proces shumë i thjeshtë që mund ta bëjmë me Video GIF Creator.

Krijoni ikona spektakolare me Icon Plus

Kur bëhet fjalë për të bërë ikona, qoftë për aplikacione, ose thjesht për t'u përfshirë në ndonjë dizajn grafik, si zhvilluesit, ashtu edhe krijimi i ikonave për iOS dhe macOS nuk ka qenë kurrë aq i thjeshtë sa është me aplikacionin Icon Plus.

Lironi hapësirë ​​në Mac tuaj me Disk Care për vetëm 1 euro

Shumë janë përdoruesit që sot janë me pushime ose do t'i shijojnë ato. Gjatë pushimeve, shumë do të jenë përdoruesit Lirimi i hapësirës në diskun e ngurtë të Mac-ut tonë është një proces shumë i thjeshtë falë aplikacioneve të tilla si Disk Care, një aplikacion që e bën atë automatikisht.