Menaxhoni kujtesën tuaj me Copy'em Paste

Copy'em Pate është një nga mjetet më të mira që kemi në dispozicion për të menaxhuar clipboard në një mënyrë të shpejtë, të thjeshtë dhe shumë komode.

Mësoni dhe përmirësoni shtypjen tuaj me Type Right

Të mësosh të shkruash, qoftë autodidakt ose në një akademi, është një proces që të gjithë duhet ta bëjmë nëse synojmë të punojmë me kompjuterë, për të përmirësuar shpejtësinë tonë kur shkruajmë.

Redaktoni fotot në Mac

Redaktoni fotot tuaja me Fhotoroom X

Nëse duam të modifikojmë fotot tona të preferuara në Mac-in tonë, Fhotoroom X është një aplikacion i thjeshtë me një numër të madh opsionesh.