Si Apple vendos çmimet e saj

Politika e shitjeve e Apple është e habitshme: të gjitha produktet e saj kanë praktikisht çmime identike pavarësisht se ku shkoni, madje edhe në internet.

Porti Gameloft NOVA 2 në Mac

Gameloft është një specialist në kopjimin e ideve dhe transformimin e tyre në lojëra mobile, por duket se tani ata duan të bëjnë bast në ...