Blackmagic eGPU është karta e parë e jashtme grafike që Apple shet

Apple ka zgjedhur BlackMagic eGPU si kartën e parë të jashtme grafike ose eGPU që vendos të shesë në faqen e saj të internetit, si dhe në dyqanet fizike. Blackmagic eGPU është karta e parë e jashtme grafike e shitur nga Apple për të përmirësuar punën grafike në macOS me macOS 10.13.4 ose më të lartë