Ekspert PDF

PDF Expert 2 për Mac është azhurnuar

Ne ju sjellim një përmbledhje të aplikacionit më të mirë të menaxhimit PDF për Mac. Me PDF Expert 2, nuk do të ketë asnjë dokument që mund t'ju rezistojë.

Dyqani iTunes ka mbushur 13 vjeç

Dyqani i muzikës dixhitale iTunes Store që Apple filloi në vitin 2003 sapo ka mbushur 13 vjeç, me një ndryshim në trendin e përdorimit të tij.

Koleksione muzikore në iTunes

Lejoni që të gjitha llogaritë e përdoruesve në Mac tuaj të kenë qasje në muzikën në hard diskun tuaj që i përket koleksioneve muzikore që kanë përdoruesit e tjerë.

Trick: Fshi iTunes në Lion

Nuk është normale, por ka njerëz që e urrejnë iTunes dhe madje mund të duan ta fshijnë atë nga Mac, diçka që ...

Zgjidhja e iTunes "Gabim i panjohur"

Shumë përdorues i kanë parë qëllimet e tyre për të përdorur Mac e tyre të dështuar, sepse kur ata fillojnë aktivitetet e tyre dhe përpiqen të hapin ...