3 AirPods

AirPods 3 marrin një përditësim të ri

Apple sapo ka lëshuar një version të ri të firmuerit të tij AirPods 3. Është ndërtimi 4C170. Kontrolloni versionin e AirPods tuaj dhe nëse është një version më i ulët, lini ato të lidhura me iPhone për t'u përditësuar.

Pasqyrë ekranin Mac

Si të pasqyroni një ekran Mac

Nëse dëshironi të kopjoni ekranin e një Mac në pajisje ose monitorë të tjerë, në këtë artikull do t'ju tregojmë gjithçka që duhet të dini

e zeza-e premte-mak

E premte e zezë Mac

Nëse po prisnit të Premten e Zezë për të rinovuar Mac-in tuaj të vjetër, duhet të shikoni këto oferta në MacBook M1, iMac dhe Mac Mini

BeatsFitPro

Beats Fit Pro lëshuar për SHBA

Apple prezanton kufjet e reja Beats Fit Pro në faqen zyrtare të Apple.com. Këto aktualisht nuk janë të disponueshme në mbarë botën

MagSafe MacBook Pro

MagSafe sa shume na mungon

Apple shton ngarkuesin MagSafe përsëri në MacBook Pro. Ky është versioni 3 dhe duket se është këtu për të qëndruar për një kohë të gjatë