IBM do ta sjellë Swift në re

Fillimi i një biznesi nga e para nuk ka qenë kurrë e lehtë. Apple në fillimet e saj kishte më shumë se një mosmarrëveshje me ...

Office 2016 për Mac, tani po

Në shtator të vitit të kaluar Microsoft lançoi Office 2016 për Mac i cili, siç do të mbani mend shumë nga ju, dha disa probleme ...

Dune Case, kopje e Mac Pro për PC

Një projekt i ri i quajtur Dune Case është shfaqur në platformën popullore të krijimit të turmave Kickstarter, një kuti e jashtme për PC që imiton ...

Apple Pay po lufton në Kinë

Përdoruesit e iPhone në Kinë, të cilët tashmë mund të shijojnë Apple Pay, kanë probleme në futjen e kartave të tyre në aplikacion

CEO i Porsche flet për Apple

Sipas rrjedhjeve të fundit në lidhje me Apple Car, ky projekt për të bërë një makinë elektrike nuk po përparon siç duhet. Edhe kështu

Libri Steve Jobs

Në të njëjtën mënyrë që Historia dhe vetë jeta na tregojnë çdo ditë se asgjë nuk është absolutisht e zezë ose ...