Ekran «iPhone 6S» vs iPhone 6

Ngjarja Apple po afron atje ku thuhet se do të prezantohet një pajisje e re mobile dhe ne krahasojmë ekranin e iPhone 6S të ri me atë aktual.

Shkarkoni Civilization V falas

Falë zhvilluesit Aspyr dhe faqes së internetit MacRumors, ne ju sjellim një mënyrë të thjeshtë për ta marrë plotësisht të lirë Civilization V

Taylor-Swift-mollë

Ditën kur Taylor Swift mundi Apple

Taylor Swift bëri që Apple të mendonte shumë mirë nëse Apple Music do të ishte një arritje apo jo, dhe bëri që bota e muzikës të merrte valë.

Apple rinovon familjen iPod

Apple sapo ka riparuar të gjithë gamën e iPod duke lansuar iPod touch-in më të mirë deri më tani, si dhe ngjyra të reja për riorganizimin iPod nano dhe iPod

Microsoft lëshon Office 2016 për Mac

Microsoft lançon Office 2016 për Mac me rinovimin e aplikacioneve të saj Word, Excel dhe Powerpoint, tani për tani, vetëm për përdoruesit e Office 265

Pse po e thyej Apple Watch

Drejtori i modës i The New York Times na tregon pse, pas disa javësh përdorimi, ajo ka vendosur të braktisë Apple Watch