Historia e ilustruar e Mac OS X

Shijoni këtë Histori të ilustruar origjinale dhe krijuese të Mac OS X nga Cheetah në Yosemite krijuar nga studio Fournova

zë-o-grafik

Apple zbulon historinë pas reklamës së saj të re "Kënga"

Gjatë fundjavës, Apple lëshoi ​​një reklamë mjaft pikante të Krishtlindjes të quajtur "Kënga", e cila përqendrohet në një grua që gjeti një rekord të vjetër të gjyshes së saj duke i kënduar një këngë dashurie gjyshit të saj, i cili më pas u përmirësua me vokalin tuaj dhe shoqërimet muzikore duke përdorur Mjetet e mollës.

Klientët më të mirë FTP për Mac

Ne po flasim për klientët më të njohur të FTP për Mac, pavarësisht nëse ata paguhen ose në versionin e tyre falas. Ato përfshijnë lidhje shkarkimi.

MacBook Pro Retina 13 inç

Çfarë është Cydia?

Me Jailbreak dhe Cydia mund të personalizoni iPhone, iPad ose iPod Touch me ato funksione dhe veçori që dëshironi