Izraeli së shpejti do të ketë në dispozicion Apple Pay

Apple Pay do të nisë në Izrael më 5 maj

Ne tashmë e dimë datën kur Apple Pay më në fund do të nisë në Izrael. Do të jetë të hënën e ardhshme, 5 maj dhe do të bëhet në shumicën e bankave të vendit.