AirPods

Apple lufton dhe padit Koss

Pas procesit gjyqësor të sjellë nga kompania Koss kundër Apple për shkelje të patentës, Apple ka hedhur poshtë me një tjetër proces gjyqësor.

Podkasti i Apple

Podcast 11 × 42: Përvojë me beta

Në episodin e fundit të podcastit Soy de Mac dhe iPhone Actualidad, kemi biseduar për përshtypjet tona për betat e para Big Sur, iPadOS 14, iOS 14