Powerbeats4

Rrjedhin imazhe të reja Powerbeats4

Një media gjermane ka publikuar imazhet e para se si do të jetë Powerbeats4, me një dizajn shumë të ngjashëm me Powerbeats Pro.Ato do të jenë në dispozicion në 3 ngjyra.

Procesi gjyqësor i Apple kundër Nuvia përkeqësohet

Lufta midis Apple dhe Nuvia vazhdon

Procedimi gjyqësor midis Apple dhe Nuvia intensifikohet nga pretendimet e reja të kompanisë të themeluar nga ish-punonjës të kompanisë kaliforniane