Muzika e Apple

6 muaj Apple Music falas për studentët

Apple Music vazhdon të jetë një shërbim i etur për t’u rritur për sa i përket përdoruesve dhe në këtë rast Apple u jep gjysmë viti nga ajo studentëve.

Sidecar në macOS Catalina

Modele Mac të përputhshme me Sidecar

Nëse nuk e dini nëse Mac-u juaj është i pajtueshëm me funksionin Sidecar, më poshtë do t'ju tregojmë të gjitha modelet e përputhshme me këtë funksion të ri.