Çelësi ose opsioni "Alt" në OS X

Zbulojmë se për çfarë shërben çelësi Alt ose Option në Mac. Cilat sekrete fsheh ky çelës? Mos e humbni sepse ju jep akses në shumë funksione.

Konfiguroni mesazhet në OS X

OS X na jep mundësinë të përdorim Mac-in tonë për të dërguar dhe marrë mesazhe duke përdorur llogari të ndryshme emaili dhe numra telefoni si identifikues.

6 truke të thjeshta për Safari

Safari është shfletuesi vendas OS X. Këto truke të thjeshta e bëjnë shumë më të lehtë përdorimin dhe përfitoni më shumë nga ky shfletues i shkëlqyeshëm.

Clipboard sekret i Mac OS X

Ky mashtrim është një nga ata që befasojnë shumë njerëz, dhe jo shumë njerëz e dinë që ekziston ...

Trick: Fshi iTunes në Lion

Nuk është normale, por ka njerëz që e urrejnë iTunes dhe madje mund të duan ta fshijnë atë nga Mac, diçka që ...

Ku është Cydia për Mac?

Unë nuk mund të jetoja pa Cydia në iPhone tim, kështu që kur Saurik njoftoi Cydia për Mac padyshim gëzimin

Apple azhurnon iDVD

Isshtë një nga gjërat më të harruara nga Apple, por ka pësuar disa azhurnime shumë interesante për ata që ...

Si të pastroni menunë kontekstuale «Hapni me» të Mac tuaj nga kopjimet

Nëse jeni përdorues të mirë dhe e trajtoni Macin tuaj mirë edhe nëse shikoni në menunë e kontekstit "Hap me", do të keni vërejtur se mund të jetë pak i çrregullt me ​​shënimet e kopjuara. … Për ta zgjidhur do të duhet të hapni vetëm një terminal dhe të futni një nga kodet e mëposhtme, në varësi të versionit të MAC OS X që përdorni: Mac OS X version 10.5 e lart: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain Versionet e përdoruesve të domenit para Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - kill -r -domain local -domain system -domain user Përdoruesi: Lifehacker.com

Si të krijoni tonet e ziles për FaceTime Beta për Mac, Rishikoni

Si të gjithë përdoruesit e versionit beta për Mac të FaceTime, ju mund të keni vërejtur se zileja është shumë e keqe dhe dëgjohet gjithashtu shumë e ulët. … Pasi të klikojmë atje «Cilësimet e importit», do të shfaqim menunë «Import duke përdorur» dhe do të zgjedhim «AIFF Encoder», i cili është formati audio që FaceTime përdor në meloditë e tij.

Çinstaloni plotësisht EyeTV

Një nga pengesat e mëdha që ka EyeTV është se përveç programit, ai vendos shumë ndihmës dhe daemonë në sistem ...

Shkarkoni libra nga Google Books

Disa thonë - duke perifrazuar Clarkson, disa thonë ... - që Google ka shërbime për gjithçka, dhe duke qenë rasti ata nuk munden ...

Riparimi dhe mirëmbajtja me AppleJack

AppleJack është një aplikacion që mund të rregullojë problemet e fillimit të Mac tuaj kur gjithçka tjetër ka dështuar ose kur nuk keni një disk fillestar.

Hape PDF-të tuaja me PDF Unlock

Unë nuk jam duke shkuar për të shkuar në përdorimet që secili mund të japin për këtë shërbim, kështu që unë thjesht ...

Mijëra ikona për Mac tuaj

Përshtatja e Mac me ikona të personalizuara është diçka që po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar për shkak të lehtësisë që ato ofrojnë ...

Fjalor Maquero: shkurtesa «UB»

Nëse jeni ndërrues ose zakonisht nuk i kushtoni shumë vëmendje shkurtimeve që shoqërojnë programet, është e mundur që ...

Tube: DTT në Mac tuaj

Një nga problemet e mëdha me shkopinjtë dhe Macs DTT USB është mungesa e drejtuesve dhe programeve ...

Instaloni Silverlight në Mac tuaj

Këtu keni një prezantim të shpejtë të Silverlight, për ata prej jush që nuk e dinë atë: Microsoft Silverlight është një shtesë për ...

Mbulesa retro për MacBook

Siç mund ta dini mirë, për Mac-et ka shumë pajisje dhe rastet nuk bëjnë përjashtim. Sigurisht, zakonisht shohim ...

Sa kushton një MacBook?

Nëse ndonjëherë keni menduar se sa ndryshojnë çmimet e produkteve në të gjithë botën, me siguri do të interesoheni për këtë ...