Trick: Fshi iTunes në Lion

Nuk është normale, por ka njerëz që e urrejnë iTunes dhe madje mund të duan ta fshijnë atë nga Mac, diçka që ...

Ku është Cydia për Mac?

Unë nuk mund të jetoja pa Cydia në iPhone tim, kështu që kur Saurik njoftoi Cydia për Mac padyshim gëzimin

Apple azhurnon iDVD

Isshtë një nga gjërat më të harruara nga Apple, por ka pësuar disa azhurnime shumë interesante për ata që ...

Si të pastroni menunë kontekstuale «Hapni me» të Mac tuaj nga kopjimet

Nëse jeni përdorues të mirë dhe e trajtoni Macin tuaj mirë edhe nëse shikoni në menunë e kontekstit "Hap me", do të keni vërejtur se mund të jetë pak i çrregullt me ​​shënimet e kopjuara. … Për ta zgjidhur do të duhet të hapni vetëm një terminal dhe të futni një nga kodet e mëposhtme, në varësi të versionit të MAC OS X që përdorni: Mac OS X version 10.5 e lart: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain Versionet e përdoruesve të domenit para Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - kill -r -domain local -domain system -domain user Përdoruesi: Lifehacker.com

Si të krijoni tonet e ziles për FaceTime Beta për Mac, Rishikoni

Si të gjithë përdoruesit e versionit beta për Mac të FaceTime, ju mund të keni vërejtur se zileja është shumë e keqe dhe dëgjohet gjithashtu shumë e ulët. … Pasi të klikojmë atje «Cilësimet e importit», do të shfaqim menunë «Import duke përdorur» dhe do të zgjedhim «AIFF Encoder», i cili është formati audio që FaceTime përdor në meloditë e tij.

Çinstaloni plotësisht EyeTV

Një nga pengesat e mëdha që ka EyeTV është se përveç programit, ai vendos shumë ndihmës dhe daemonë në sistem ...

Shkarkoni libra nga Google Books

Disa thonë - duke perifrazuar Clarkson, disa thonë ... - që Google ka shërbime për gjithçka, dhe duke qenë rasti ata nuk munden ...

Riparimi dhe mirëmbajtja me AppleJack

AppleJack është një aplikacion që mund të rregullojë problemet e fillimit të Mac tuaj kur gjithçka tjetër ka dështuar ose kur nuk keni një disk fillestar.

Hape PDF-të tuaja me PDF Unlock

Unë nuk jam duke shkuar për të shkuar në përdorimet që secili mund të japin për këtë shërbim, kështu që unë thjesht ...

Mijëra ikona për Mac tuaj

Përshtatja e Mac me ikona të personalizuara është diçka që po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar për shkak të lehtësisë që ato ofrojnë ...

Fjalor Maquero: shkurtesa «UB»

Nëse jeni ndërrues ose zakonisht nuk i kushtoni shumë vëmendje shkurtimeve që shoqërojnë programet, është e mundur që ...

Tube: DTT në Mac tuaj

Një nga problemet e mëdha me shkopinjtë dhe Macs DTT USB është mungesa e drejtuesve dhe programeve ...

Instaloni Silverlight në Mac tuaj

Këtu keni një prezantim të shpejtë të Silverlight, për ata prej jush që nuk e dinë atë: Microsoft Silverlight është një shtesë për ...

Mbulesa retro për MacBook

Siç mund ta dini mirë, për Mac-et ka shumë pajisje dhe rastet nuk bëjnë përjashtim. Sigurisht, zakonisht shohim ...

Sa kushton një MacBook?

Nëse ndonjëherë keni menduar se sa ndryshojnë çmimet e produkteve në të gjithë botën, me siguri do të interesoheni për këtë ...

NX Stand, për MacBook Pro tuaj

Nëse jeni një nga ata që kanë një kompjuter portativ për të gjitha përdorimet, në atë rast ka më shumë gjasa që ...

Përdorni DNIe në Mac OS X

Ditën tjetër unë u detyrova të kryej një administratë me Thesarin dhe isha dembel për të virtualizuar Windows për këtë, kështu që unë ...

Roxio Easy VHS në DVD për Mac

"Sadshtë e trishtueshme që filmat VHS, Hi8 dhe Video8 degradojnë me kalimin e kohës, duke humbur cilësinë përfundimisht ...

Përditësimi i Performancës 1.0

Tashmë ka rënë shi nga të gjitha problemet që kanë përjetuar disa përdorues me disqet e tyre të forta, përveç sjelljeve të tjera ...

Snow Leopard dhe 64 bit

Kjo është një çështje që shpresoj të zgjidhet në versionin përfundimtar të Snow Leopard, sepse përndryshe do të ...

Clean My Mac, aplikacioni për të kursyer hapësirë ​​në kompjuterin tuaj Apple II

Në postimin e kaluar "Clean My Mac, aplikacioni për të kursyer hapësirë ​​në kompjuterin tuaj Apple", pjesa e parë e tij, ne filluam duke ju thënë disa opsione që do të keni kur përdorni aplikacionin Clean My Mac, i cili premton të jetë më e mira për të ndihmuar në kursimin e hapësirës në kujtesën tuaj, në mënyrë që të përdorni pikërisht atë që ju nevojitet. Mësoni më shumë rreth këtij programi interesant.

Clean My Mac, aplikacioni për të kursyer hapësirë ​​në kompjuterin tuaj Apple

Nga dora e kolegëve të MacLatino, sot ne ju sjellim disa informacione në lidhje me një aplikacion interesant dhe shumë të dobishëm që do të na ndihmojë, siç sugjeron emri i tij, të mbajmë gjithmonë të pastër kompjuterin tonë Mac, i cili do të përkthehet në sasinë e madhe të hapësirës së kursyer që më vonë do të vini re se keni fituar.

LimeWire, alternativë P2P për Mac

Ju e dini që unë gjithmonë përpiqem të vendos këtu programet më të mira falas në internet për Mac-të tanë, dhe sot do të shkojmë ...

Mësoni të përdorni Force Quit

Windows mitik Ctrl + Alt + Del ka ekuivalentin e tij në OS X, megjithëse imagjinoj se të gjithë tashmë e keni ditur, sot do të shkojmë ...

VirtualBox 3, tani i disponueshëm

Ju e dini që unë gjithmonë përpiqem t'ju sjell programet më të mira Mac që ekzistojnë, dhe unë zakonisht përqendrohem në softuerin e lirë ...

jDownloader rinovohet me vend

Nëse ekziston një program që urren hard diskun e Mac-ut tim, është jDownloader, sepse kur e vendos dhe fillon ...

IPod-i më i lirë në botë

Sipas një studimi të kryer nga banka Australiane "Commonwealth Bank", Australia është pikërisht vendi ku mund të gjesh më lirë një iPod Nano

Versioni i ri i Mac OS X: Snow Leopard

Sistemi operativ më i madh në botë, Mac OS X përfshin një version më shumë për atë numër të konsiderueshëm të tipareve që janë akumuluar që nga viti 2001. Për ata që nuk e njohin atë, Mac O-Ese Ten i shqiptuar është një nga linjat e kompjuterit sisteme operative të lëshuara nga Apple si zhvillues, tregtar dhe shitës.

Problemi i Apple Mail

Kushdo që krijon llogarinë e tij të postës elektronike dhe nuk punon për herë të parë rrezikon të bjerë ...

Riparimi misterioz i hard diskut

Duket se pas mbërritjes së Leopard, disa disqe të ngurta dhanë një problem pa ndonjë zgjidhje të dukshme sipas verifikimit ...

MacBook Pro i ri 13 inç

A ka ngërç MacBook Pro?

Ne kemi zbuluar se shumë forume të maceve flasin për çështjen e ngërçeve të MacBook Pro si kjo ...