macOS Mojave në një MacBook

Si të azhurnoni macOS Mojave

Përditësimet e sistemit kanë ndryshuar vendndodhjen e tyre me lëshimin e macOS Mojave dhe nuk mund të gjenden në Mac App Store.

macOS Mojave

Beta e dhjetë e macOS Mojave është tani në dispozicion

Siç prisnin shumë prej nesh, djemtë nga Cupertino kanë hedhur në treg beta e dhjetë për zhvilluesit e asaj që do të jetë versioni tjetër i sistemit. Beta e dhjetë e macOS Mojave, tani është në dispozicion për shkarkim, edhe pse për momentin vetëm për zhvilluesit.

macOS Mojave

Apple lëshon macOS Mojave beta 9 për zhvilluesit

Pak minuta më parë Apple lëshoi ​​macOS Mojave beta 9 për zhvilluesit. E vërtetë në traditën e saj për të ofruar beta të hënën, këtë javë Apple përsërit lëshimin e beta 9 të macOS Mojave për zhvilluesit, vetëm një javë pasi lëshoi ​​beta e fundit. Pritet Mjeshtri i Artë

4 milion përdorues janë pjesë e programit beta të Apple

Për disa vjet, Apple krijoi programin publik beta, një program publik beta që ka lejuar dhe vazhdon të lejojë Tim Cook, tha gjatë konferencës së rezultateve të fundit se numri i përdoruesve të programit publik beta është 4 milion.

Sfondi MacOS Mojave

Apple lëshon beta publike të katërt macOS Mojave

Në orët e fundit, të gjithë përdoruesit që janë pajtuar në programin publik macOS beta kanë marrë azhurnimin për të katërtin Apple lëshon betën e katërt publike të macOS Mojave dy javë pas lansimit të tij të fundit. Ne ju mësojmë të regjistroheni në programin beta.

Sfondi MacOS Mojave

Zhvilluesi i katërt macOS Mojave tashmë i disponueshëm

Përkundër faktit se shumë prej jush janë me pushime, shumë janë inxhinierë të Apple që kanë mbetur pa pushime në korrik të çdo viti dhe djemtë nga Cupertino kanë lëshuar beta të katërt për zhvilluesit e macOS Mojave, duke ofruar pajtueshmëri me MacBook Pro 2018

Kthehu tek ikona ime Mac

Kthehu te veçoria ime Mac zhduket nga macOS Mojave

Karakteristika Kthehu tek Mac-i im, i cili na lejon të lidhemi me Mac-in tonë nga një Mac tjetër në mënyrë të sigurt në Internet, është zhdukur plotësisht nga cilësimet iCloud në macOS Mojave.

Ja çfarë ka të re në macOS Mojave Finder

Finder në macOS Mojave do të sjellë si risitë kryesore, të qenit në gjendje të krijoni një PDF nga përzgjedhja e skedarëve dhe zvogëlimi i një videoje nga vetë Finder.

Ikona e Mesazheve të Apple

Si të aktivizoni mesazhet në iCloud

Nëse dëshironi të aktivizoni funksionin e ri të sinkronizimit të mesazheve përmes iCloud, atëherë ne do t'ju tregojmë se si mund ta bëjmë atë.

Si të instaloni Java në macOS High Sierra

Në versionet e fundit të macOS, Apple hoqi përkrahjen e Java-s vendas, kështu që duhet të shkojmë në faqen e internetit të Oracle për të shkarkuar programin Java për të luajtur përmbajtje të krijuar në këtë gjuhë.

Terminal

Si të hapni Terminalin në Mac

Ne ju tregojmë se si të hapni një dritare të Terminalit në Mac nga Finder, Spotlight, Launchpad ose Automator. Filloni të konfiguroni Mac OS nga rreshti i komandave dhe përfitoni sa më shumë nga kompjuteri juaj Apple. A e dini se për çfarë shërben Terminali? Ne do t'ju tregojmë gjithçka në lidhje me këtë mjet të dobishëm.