Si të bëni foto në Mac

Ne ju mësojmë se si të merrni pamjet e ekranit në OS X dhe të gjitha truket dhe sekretet që fsheh kjo vegël për të marrë pamje ekrani në Mac tuaj.

Regjistro audion në Mac

Si të regjistroni zërin në Mac-in tonë

Ne ju mësojmë se si të regjistroni zërin ose audion duke përdorur një Mac. Gjeni se cilat programe duhet të përdorni ose materialin e nevojshëm për të kapur audion nga OS X.

Si të riemërtoni miun në OS X

Tutorial i vogël ku ju tregojmë se si mund ta ndryshojmë emrin e miut nëse e kemi blerë atë të dorës së dytë ose nëse do ta shesim atë