Përshëndetje Snapheal PRO

Ne ju paraqesim në scoop rishikimin e aplikacionit të ardhshëm Snapheal PRO që do të dalë në shitje në Shtatorin e ardhshëm për OSX

Përditësim falas në OS X Mavericks?

Shtë një pyetje mjaft e realizueshme duke marrë parasysh evolucionin e iOS dhe mirëmbajtjen e çmimit në azhurnimet e njëpasnjëshme në OSX. A do të bëhet falas?

Mirëmbani printerin tuaj në Mac me CUPS

Ne ju tregojmë se si të aktivizoni Ndërfaqen e Përbashkët të Shtypjes Unix në Mac (CUPS) në mënyrë që të mund të menaxhoni printerin tuaj në çfarëdo mënyre që dëshironi.

Shpejtoni fillimin e Mac-ut

Zgjidhje të thjeshta për të qenë në gjendje të shpejtoni fillimin e një Mac në rast se keni vërejtur një ngadalësim

Kontrolloni statusin e RAM tuaj me Memtest

Nëse keni pasur shumë ngrirje ose reboot të çuditshme kohët e fundit, mund të ndodhë që RAM-i juaj të jetë i keq, Memtest do t'ju tregojë nëse është apo jo.

Kitabu, lexues ePub me dizajn minimalist

Edhe pse nuk është më konkurruesja në treg, ky lexues ePub është tërheqës për shkak të angazhimit të tij për thjeshtësinë kur menaxhon skedarët tuaj.

Imazhet e mbrojtura me Watermark FX

Aplikim për Mac me të cilin mund të vendosni lehtësisht filigranë dhe linja uji për të mbrojtur imazhet që ne i vendosim në internet.

Koleksione muzikore në iTunes

Lejoni që të gjitha llogaritë e përdoruesve në Mac tuaj të kenë qasje në muzikën në hard diskun tuaj që i përket koleksioneve muzikore që kanë përdoruesit e tjerë.