Ndërfaqja e ndërfaqes

FileMaker rilind si Claris 

Një lajm i rëndësishëm për përdoruesit e FileMaker është se përmirëson shërbimet e tij dhe quhet Claris.  

MacBook Pro

Një MacBook Pro 16 inç për tetorin?

Thashethemet në lidhje me ardhjen e një MacBook Pro janë përsëri në tryezë, tani thuhet se mund të lansohet në tetor së bashku me iPhone të ri.

Muzika e Apple

6 muaj Apple Music falas për studentët

Apple Music vazhdon të jetë një shërbim i etur për t’u rritur për sa i përket përdoruesve dhe në këtë rast Apple u jep gjysmë viti nga ajo studentëve.

Sidecar në macOS Catalina

Modele Mac të përputhshme me Sidecar

Nëse nuk e dini nëse Mac-u juaj është i pajtueshëm me funksionin Sidecar, më poshtë do t'ju tregojmë të gjitha modelet e përputhshme me këtë funksion të ri.