Podkasti i Apple

Podcast 10 × 11: Kompjuter apo Tablet?

Në podkastin e kësaj jave ne flasim për një nga çështjet që shumë prej jush kanë ngritur në një moment: nëse iPad Pro mund të zëvendësojë MacBook sot.

icloud

Si të dilni nga iCloud në Mac-in tonë

Nëse planifikoni të shisni Mac-in tuaj, mund të jeni të interesuar të dini se si mund të fshini të gjitha të dhënat në lidhje me llogarinë tuaj iCloud.

macOS Mojave në një MacBook

Si të azhurnoni macOS Mojave

Përditësimet e sistemit kanë ndryshuar vendndodhjen e tyre me lëshimin e macOS Mojave dhe nuk mund të gjenden në Mac App Store.