Skedarët DMG

Skedarët .dmg

Dëshironi të dini se cilat janë skedarët DMG? Futni dhe zbuloni se si të hapni këtë lloj skedari macOS dhe aplikacionet që ju duhen për ta ekzekutuar në sisteme të tjera operative siç janë Windows. Nëse dëshironi të dini ekuivalentin me shtrirjen ISO në Windows dhe në këtë artikull ne ju tregojmë se si mund të punojmë me ta.

Instalimi i Kodit në Mac

Si ta instaloni Kodin në Mac

Dëshironi të përdorni Kodi në Mac tuaj për të luajtur video, muzikë ose fotografi? Ne ju lëmë me një udhëzues për ta instaluar atë në kompjuterin tuaj Apple

Podkasti i Apple

9 × 25 podcast: Apple shpall WWDC 2018

Edhe një javë, ekipi i Soy de Mac dhe Actualidad iPhone janë takuar për të regjistruar një podcast të ri në lidhje me lajmet më të fundit nga mjedisi i Apple.

Apple Music për Artist

Apple Music arrin 38 milion abonentë

Sipas të dhënave më të fundit zyrtare nga Apple, shërbimi muzikor streaming i Apple ka 38 milion pajtimtarë që paguajnë, ndërsa 8 milion të tjerë po e testojnë atë në periudhën falas.

Si të rivendosni clipboard në Mac tuaj

Clipboard Mac nuk punon mirë për ju? Këtu ju lëmë disa mënyra në mënyrë që të mund ta rifilloni atë pa qenë nevoja të përdorni një rinisje të plotë të Mac

Podkasti i Apple

Podcast 9 × 21: HomePod po, ​​HomePod jo

Në programin numër 21 të sezonit të nëntë të iPhone dhe unë jam nga podcast Mac Actulity, kemi biseduar gjatë për HomePod, avantazhet, disavantazhet dhe problemet e tij ...

Ndërtimi i Parkut Apple po përfundon

Në videon e fundit me dron të Apple Park, ne mund të shohim se si punimet përfundojnë praktikisht, kështu që vinçat që mbeten akoma do të zhduken këtë muaj.

HomePod i ri

Mësoni më shumë rreth HomePod me udhëzime video për Apple

Apple ka ngarkuar video në kanalin e saj në YouTube në Si të përdorim Siri për të bashkëvepruar me funksionin e Muzikës Luaj, Përdorimi i kontrolleve të prekjes së HomePod, për të përfituar nga të gjitha funksionet e tij dhe, Konfigurimet e ndryshme që gjejmë në HomePod. 

Si të instaloni gërma në Mac

Instalimi i shkronjave në Mac është një proces shumë i thjeshtë dhe do të duhen vetëm disa sekonda nëse ndjekim të gjitha hapat që tregojmë në këtë manual.

Si të rindërtojmë indeksin Spotlight në macOS

Motori i kërkimit Spotlight është mjeti më i mirë që kemi në dispozicion në macOS, një mjet që për ndonjë arsye mund të ndalojë punën ose ta bëjë atë në mënyrë të parregullt, duke na detyruar të rindërtojmë indeksin e tij

JJ Abrams

HBO merr serinë e re JJ Abrams

Më në fund, gjithçka duket se tregon se përvoja e HBO në botën audiovizive i ka lejuar asaj të fitojë të drejtat për serinë e ardhshme nga regjisori dhe producenti JJ Abrams.