mollë-paguaj

Apple Pay do të zbresë në Suedi

Sipas faqes në internet të Mac Pro, Suedia do të jetë vendi i ardhshëm që do të ofrojë teknologjinë e pagesës pa kontakt të Apple të quajtur Apple Pay.

Podkasti i Apple

Podcast 9 × 03: iOS 11 është këtu

Podcast i fundit nga ekipi i Actualidad iPhone y Soy de Mac është tani në dispozicion, përmes YouTube ose iTunes dhe ku flasim për fillimin e iOS 11

Face ID, a ju bind vërtet?

Sapo të mbarojë Keynote, të gjitha thashethemet dhe supozimet janë pastruar dhe, më në fund, ne e dimë se çfarë ...

Lajmet paraqiten në Apple Store

Paraqiti lajmin e Apple Store që do ta shohim në muajt në vijim. Sot në Apple, formimi i Apple, do të ketë një vend të rëndësishëm.