Kripë soogiane

Sal Soghoian tani po bën blog

Sal Soghoian, "Menaxher i Produkteve" në Apple për gati 20 vjet dhe i cili kohët e fundit u largua nga disiplina e kompanisë për shkak të ...

Plehra MacOS

Si të fshini aplikacionet nga Mac-u ynë

Kur numri i aplikacioneve të instaluara në Mac-in tonë fillon të jetë shumë i madh, ne duhet të vazhdojmë ta eleminojmë në mënyrë që performanca e Mac të përmirësohet

Apple dhe Mac-et e saj në 2017

I ri në vitin e ri, ne rishikojmë atë që mund të presim nga Apple në lidhje me familjen e saj të fletoreve dhe desktopëve Mac