Apple TV 3 nuk e mbështet më HomeKit

Apple TV 3 nuk e mbështet më HomeKit

Apple tërheq mbështetjen HomeKit në Apple TV 4 kështu që nëse azhurnoni në iOS 10, nuk do të jeni më në gjendje të përdorni aplikacionin Home përmes kësaj pajisjeje

Si të redaktoni "Kujtimet" në iOS 10

Aplikacioni iOS 10 Photos na sjell seksionin e ri "Kujtime". Gjeni se çfarë është dhe si mund t'i redaktoni ato sipas dëshirës tuaj me mjetet e redaktimit

Ky mund të jetë rasti i iPhone 7

Ky mund të jetë rasti i iPhone 7

Imazhet e reja të rrjedhura zbulojnë një iPhone 7 4,7 inç, 256 GB që përfshin AirPods por jo përshtatësin e famshëm të foleve Lightning

Pse gjithnjë prishet kablli iPhone?

Na ka ndodhur të gjithëve, prishet kablli i rrufesë së karikuesit të iPhone-it tonë. A është aksesori në nivelin e iPhone? A do ta rregullojnë këtë rrëmujë?

Intervistë Tim Cook Top

5 vjet Tim Cook si CEO

Tim Cook feston 5 vjet në krye të kompanisë. Në një intervistë të dhënë, ai bën një përmbledhje të mënyrës se si Apple ka evoluar gjatë viteve.