Omnifone Top

Omnifone, blerja e re e muzikës për Apple

Përsëri, Apple e bën përsëri. Këtë herë, ai blen një shërbim të transmetimit të muzikës në re, si një pjesë e rëndësishme e përmirësimit të muzikës së tij Apple.

Apple TV Top

Apple TV me Siri, gjithnjë e më e dobishme

Apple TV në integrimin e saj me Siri përmirësohet përsëri. Këtë herë, ajo përfshin kanale specifike në kërkimet e saj, duke i bërë funksionet e tij më të përshtatshme.

Silicon Valley, objektivi i turizmit geek

Selia qendrore e Apple, Facebook, Google dhe ndërmarrjeve të tjera të teknologjisë e kanë kthyer rajonin e Silicon Valley në një destinacion turistik me shumë interes

Apple vs Spotify

Beteja midis Apple dhe Spotify vazhdon

Apple bllokon aplikacionin Spotify për iOS duke akuzuar kompaninë për konkurrencë të padrejtë dhe Apple përgjigjet me kushtet për të gjithë zhvilluesit e saj.

Apple Design Awars 2016

Apple shpërndan Çmimet Apple Design 2016

Pas WWDC, shumë lajme na presin. Kështu, tashmë janë shpërndarë Apple Design Awards 2016, të cilat shpërblejnë dizajnin e Aplikacioneve më të mira të këtij viti.