Apple Campus i ri - Të gjitha detajet

Ky do të jetë Apple Campus i ri

Ne ju tregojmë të gjitha detajet e Apple Campus të ri, një nga projektet më të fundit të Steve Jobs: imazhe, plane dhe shumë më tepër.

Përmbledhja më e "apeluar" e javës (V)

Të gjitha lajmet nga shtatë ditët e fundit në lidhje me Apple në këtë përmbledhje të shkruar posaçërisht për ju dhe gjithashtu të disponueshme në Flipboard.

Cheats në App Store

Cheats në App Store

Disa zhvillues të mashtrimit përdorin hile për të shitur dhe që konkurrenca nuk shet, vlerësoni si të vlefshme rishikimet e aplikacioneve.

Dy vjet ballë për ballë

Apple: dy vjet ballë për ballë

Një përmbledhje e aktivitetit të Apple në 2013 dhe çfarë na pret nga Apple në 2014 në lidhje me iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, etj.