Fotografitë e reja iOS 7

Pas "shumë të përfolur" në Apple Keynote të martën e kaluar, Apple lëshoi ​​versionin Golden Master të iOS 7 për zhvilluesit, ...

Ndryshimet po vijnë në udhëheqjen e Apple.

Ka më shumë se një vit që flitet për ndryshimet që mund të ndodhin dhe që po kryhen në Apple; Ata na surprizuan me katër inç, një iPad mini me linja të paktën mahnitëse të dizajnit, si dhe një iOS 7 të rinovuar dhe mundësinë e një iPhone me kosto të ulët. Sot, dy ditë pas një Keynote pa ndonjë befasi është vërejtur se çfarë po frikësoheshim, ata të Cupertino po ndryshojnë rrjedhën e ndërmarrjes.

Përshëndetje Snapheal PRO

Ne ju paraqesim në scoop rishikimin e aplikacionit të ardhshëm Snapheal PRO që do të dalë në shitje në Shtatorin e ardhshëm për OSX

'Shadowgun: DeadZone' shfaqet në Mac

Shadowgun: Deadzone, një nga reklamuesit më me reputacion në platformat mobile, vjen në Mac falas, duke ju lejuar të sinkronizoni progresin tuaj.

Encrypt email tuaj në Mail me GPGTools

Projekti me burim të hapur i bazuar në OpenPGP ka arritur versionin e tij të dytë dhe është i integruar në klientin e Postës për Mac dhe kështu kripton postat tuaja elektronike

Logic Pro X azhurnon në kohë rekord

Apple azhurnon Logic Pro X, programin e saj profesional të redaktimit të muzikës me rregullime të shumta të defekteve në kod dhe përmirësime të përgjithshme të performancës.

Përditësim falas në OS X Mavericks?

Shtë një pyetje mjaft e realizueshme duke marrë parasysh evolucionin e iOS dhe mirëmbajtjen e çmimit në azhurnimet e njëpasnjëshme në OSX. A do të bëhet falas?

Apertura azhurnohet në versionin 3.4.5

Apple azhurnon hapjen e diafragmës, kompletin e saj të retushimit të fotove, në versionin 3.4.5 duke përfshirë përmirësime dhe rregullime të defekteve në kod

Mirëmbani printerin tuaj në Mac me CUPS

Ne ju tregojmë se si të aktivizoni Ndërfaqen e Përbashkët të Shtypjes Unix në Mac (CUPS) në mënyrë që të mund të menaxhoni printerin tuaj në çfarëdo mënyre që dëshironi.

Shpejtoni fillimin e Mac-ut

Zgjidhje të thjeshta për të qenë në gjendje të shpejtoni fillimin e një Mac në rast se keni vërejtur një ngadalësim