Trick: Fshi iTunes në Lion

Nuk është normale, por ka njerëz që e urrejnë iTunes dhe madje mund të duan ta fshijnë atë nga Mac, diçka që ...

Asus gjithashtu kopjon MacBook Air

Nëse Apple kryeson veçanërisht tregun, kjo është pikërisht sepse kur pjesa tjetër e markave shkojnë, Apple tashmë është kthyer. Asus ...

Ku është Cydia për Mac?

Unë nuk mund të jetoja pa Cydia në iPhone tim, kështu që kur Saurik njoftoi Cydia për Mac padyshim gëzimin

Apple azhurnon iWeb

Mendova se Apple e kishte lënë plotësisht iWeb mënjanë pasi nuk kishte përfshirë asgjë të re në iLife 11 të fundit, ...

Pse hap jailbreak Apple TV2?

A po mendoni nëse duhet të bëni jailbreak Apple TV2 tuaj? Për çfarë shërben saktësisht jailbreak në këtë pajisje? Duke

Apple azhurnon iDVD

Isshtë një nga gjërat më të harruara nga Apple, por ka pësuar disa azhurnime shumë interesante për ata që ...

Si të pastroni menunë kontekstuale «Hapni me» të Mac tuaj nga kopjimet

Nëse jeni përdorues të mirë dhe e trajtoni Macin tuaj mirë edhe nëse shikoni në menunë e kontekstit "Hap me", do të keni vërejtur se mund të jetë pak i çrregullt me ​​shënimet e kopjuara. … Për ta zgjidhur do të duhet të hapni vetëm një terminal dhe të futni një nga kodet e mëposhtme, në varësi të versionit të MAC OS X që përdorni: Mac OS X version 10.5 e lart: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain Versionet e përdoruesve të domenit para Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - kill -r -domain local -domain system -domain user Përdoruesi: Lifehacker.com

Disa kompani shpikin, dhe kompani të tjera i kopjojnë ato ... Rishikimi

Vetëm 15 nga 50 firmat kryesore të teknologjisë në botë rritën shpenzimet e tyre për kërkimin dhe zhvillimin (R&D) vitin e kaluar, duke përfshirë Microsoft, Samsung, Google dhe Apple. "Sapo të kaloni një nivel të caktuar të shpenzimeve, nuk ka asnjë provë që më shumë burime R&D do të arrijnë rezultate më të mira", shpjegon Barry Jaruzelski, ekspert i inovacionit në Booz & Company.

Si të krijoni tonet e ziles për FaceTime Beta për Mac, Rishikoni

Si të gjithë përdoruesit e versionit beta për Mac të FaceTime, ju mund të keni vërejtur se zileja është shumë e keqe dhe dëgjohet gjithashtu shumë e ulët. … Pasi të klikojmë atje «Cilësimet e importit», do të shfaqim menunë «Import duke përdorur» dhe do të zgjedhim «AIFF Encoder», i cili është formati audio që FaceTime përdor në meloditë e tij.

Çinstaloni plotësisht EyeTV

Një nga pengesat e mëdha që ka EyeTV është se përveç programit, ai vendos shumë ndihmës dhe daemonë në sistem ...

Mic Mod EFX nga Antares

Antares ka njoftuar lëshimin e Mic Mod EFX, versionin e tij të ri të shtojcës së modelimit të mikrofonit. Ofron më shumë ...

Lotus Symphony 3.0 për Mac OS X FALAS, Rishikim

Përveç kësaj, tani është e mundur të personalizohen aspekte të ndryshme të shiritave të menusë, fletët e informacionit mund të trajtojnë grafikë 3D, është shtuar një funksion shënimi me të cilin disa përdorues mund të bashkëpunojnë në krijimin e një dokumenti dhe tani është e mundur të futni skedarë multimedia të tilla si video dhe audio.

Features Karakteristikat e Lotus Symphony 3.0: - Mbështetje për skenarët VBA. - Mbështetje standarde ODF 1.2. - Mbështetje për Office 2007 OLE. - Shirita anësorë të rinj. - Mundësia për të personalizuar përmbajtjen dhe dizajnin e shiritit të veglave. - Aftësi për të krijuar karta të reja biznesi dhe etiketa. - Mundësia e futjes së skedarëve video dhe audio OLE. - Mbështetje për dokumentet master. - Mbështetje për tekstin në kohë reale. - Enkriptimi i skedarit i aktivizuar dhe mbrojtja me fjalëkalim e skedarëve Microsoft Word dhe Excel. - Mbështetje për "Hap në një dritare të re", përdoruesit mund të përdorin Command + ~ në Mac OS. - Klipet e reja nga galeria e artit.

Shkarkoni libra nga Google Books

Disa thonë - duke perifrazuar Clarkson, disa thonë ... - që Google ka shërbime për gjithçka, dhe duke qenë rasti ata nuk munden ...

Riparimi dhe mirëmbajtja me AppleJack

AppleJack është një aplikacion që mund të rregullojë problemet e fillimit të Mac tuaj kur gjithçka tjetër ka dështuar ose kur nuk keni një disk fillestar.

Hape PDF-të tuaja me PDF Unlock

Unë nuk jam duke shkuar për të shkuar në përdorimet që secili mund të japin për këtë shërbim, kështu që unë thjesht ...

Colorware tashmë pikturon Mac mini tuaj

Unë dua Colorware, një kompani që në thelb është e përkushtuar për të pikturuar produkte të shumë ndërmarrjeve, por që përqendrohet kryesisht në ...

Mijëra ikona për Mac tuaj

Përshtatja e Mac me ikona të personalizuara është diçka që po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar për shkak të lehtësisë që ato ofrojnë ...

Fjalor Maquero: shkurtesa «UB»

Nëse jeni ndërrues ose zakonisht nuk i kushtoni shumë vëmendje shkurtimeve që shoqërojnë programet, është e mundur që ...

Tube: DTT në Mac tuaj

Një nga problemet e mëdha me shkopinjtë dhe Macs DTT USB është mungesa e drejtuesve dhe programeve ...

Instaloni Silverlight në Mac tuaj

Këtu keni një prezantim të shpejtë të Silverlight, për ata prej jush që nuk e dinë atë: Microsoft Silverlight është një shtesë për ...

Ringjallja e Apple (VII): iMac G5

Paris, 2004. Steve Jobs nuk është në krye të kompanisë për shkak të operacionit të tij që e mban atë në pushim mjekësor, ...

Mbulesa retro për MacBook

Siç mund ta dini mirë, për Mac-et ka shumë pajisje dhe rastet nuk bëjnë përjashtim. Sigurisht, zakonisht shohim ...