AirTags

iFixit zbulon brendësinë e AirTags

ifixit ka çmontuar AirTags dhe na tregon brendësinë e tij dhe veçanërisht sesi ka përfshirë një altoparlant në një hapësirë ​​kaq të vogël.

Izraeli së shpejti do të ketë në dispozicion Apple Pay

Apple Pay do të nisë në Izrael më 5 maj

Ne tashmë e dimë datën kur Apple Pay më në fund do të nisë në Izrael. Do të jetë të hënën e ardhshme, 5 maj dhe do të bëhet në shumicën e bankave të vendit.